21/1 2021

Officielt: Serie A-klub gafler HB Køge-kant

HB Køge bekræfter torsdag, at klubben har udlejet sin 18-årige kantspiller Marius Elvius til Serie A-klubben Hellas Verona. Italienerne sikrer sig en købsoption.

HB Køge bekræfter torsdag, at klubben har udlejet sin 18-årige kantspiller Marius Elvius til Serie A-klubben Hellas Verona. Italienerne sikrer sig en købsoption.

Serie A

25. runde
I morgen 19:45

BEN

vs

VER

Serie A-klubben Hellas Verona har vendt blikket mod Danmark, og her har italienerne lejet den blot 18-årige HB Køge-kant Marius Elvius frem til sommer.

Det bekræfter HB Køge torsdag i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at Hellas Verona har sikret sig en købsoption på den unge kantspiller.

- Marius har været igennem en rigtig god udvikling de seneste år, og han har i denne sæson lagt yderligere på sit spil. Han er kun lige fyldt 18 år, så det er helt naturligt, at der er opstået interesse for ham. 

- Hellas Verona er kommet med en rigtig fornuftig pakke for både Elvius og HB Køge. Lejeaftalen betyder, at Hellas Verona nu kan se ham an i deres omgivelser i det kommende halve år, inden de beslutter sig for, om de vil købe ham, fortæller HB Køges direktør Per Rud og fortsætter:

- Og hvis ikke de vil det, så kommer Marius hjem igen som en mere moden spiller med erfaring fra en anden fodboldkultur. Den aftale kunne vi ikke sige nej til, og vi er stolte over igen at kunne udvikle spillere, der tiltrækker sig interesse uden for landets grænser. 

- Vi ønsker Marius alt det bedste og glæder os til at følge ham i Verona i det kommende halve år. Han arbejder stenhårdt og har mange forudsætninger for at slå igennem.

Elvius har spillet 36 kampe for HB Køge og har scoret seks mål for klubben.

Hellas Verona er nummer ni i Serie A.

Læs også

Medie: Elvius-salg kan indbringe op til tre mio.

Medie: Ung HB Køge-kant rykker til Serie A

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0