3/8 2020

Officielt: Greko får to år i Lyngby

Christian 'Greko' Jakobsen har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Lyngby, hvortil han skifter fra SønderjyskE.

Christian 'Greko' Jakobsen har skrevet under på en 2-årig kontrakt med Lyngby, hvortil han skifter fra SønderjyskE.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 12:00

LYN

vs

SØN

Lyngby har lavet en to-årig aftale med Christian 'Greko' Jakobsen, som de har hentet i SønderjyskE.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at lande en aftale med Greko. Vi får en rigtig dygtig spiller, der i sidste sæson var topscorer for SønderjyskE og vandt Sydbank Pokalen. Han kan med sine åbenlyse kvaliteter hjælpe os – særligt på den sidste tredjedel af banen, hvor han jo allerede har bevist, at han er en snu og målfarlig spiller, der kan gøre ondt på alle hold i rækken, siger Lyngbys sportschef Birger Jørgensen og fortsætter:

- Greko har hele vejen vist stor interesse for vores klub, og til sidst valgt vores Lyngby-projekt til. Vi er ikke tvivl om, at han bliver en fanfavorit og en profil, så vi glæder os til samarbejdet og til at se Greko i kongeblåt” fortæller Birger Jørgensen.

SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen fortæller til SønderjyskE's hjemmeside, at Christian 'Greko' Jakobsen havde et stort ønske om at vende tilbage til sjælland.

– Christian Jakobsen har været en god spiller for os i flere sæsoner, men han har også flere gange ytret et stort ønske om at vende hjem til Sjælland, og da Lyngby Boldklub nu har ønsket at købe ham fri af kontrakten, har vi accepteret et salg, fordi det også var vores sidste mulighed for at få en transferindtægt på ham, idet hans kontrakt udløber til nytår og en forlængelse ikke lå i kortene.

– Vi har været glade for at have ham med på holdet, vi takker mange gange for den store indsats i den lyseblå trøje, og vi ønsker ham held og lykke fremover, siger Hans Jørgen Haysen.

Christian 'Greko' Jakobsen har tidligere tørnet ud for FC Roskilde, Hvidovre og Brøndby. 

 

 

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0