15/7 2019

Officielt: Grabara bliver Jonas Lössls afløser

Huddersfield bekræfter på klubbens hjemmeside, at man har lejet Kamil Grabara i den kommende sæson. Målmanden forlænger desuden sin kontrakt med Liverpool.

Huddersfield bekræfter på klubbens hjemmeside, at man har lejet Kamil Grabara i den kommende sæson. Målmanden forlænger desuden sin kontrakt med Liverpool.

Det har længe set ud til, at AGF ikke ville få glæde af Kamil Grabara i denne sæson, men nu er det helt officielt. Huddersfield oplyser på klubbens hjemmeside, at man har lejet målmanden i Liverpool det næste år.

Den 20-årige polske keeper imponerede i Superligaen, efter AGF i januar lejede ham, og klubben forsøgte også at forlænge lejeaftalen med ham.

Det lykkedes dog ikke, og Huddersfield-cheftræner Jan Siewert glæder sig over, at man er løbet med underskriften.

- Liverpools trænerstab har høje tanker om ham, og det samme har vores rekruteringsstab og vores målmandstræner, Paul Clements. 

- Han har allerede oplevet førsteholdsfodbold, og jeg kan fortælle, at han er en mand med ekstremt meget selvtillid, siger han til klubbens hjemmeside.

Huddersfield, der rykkede ned fra Premier League i seneste sæson, har mistet danske Jonas Lössl, der er skiftet til Everton, mens Ben Hamer ikke er blevet udtaget til klubbens træningslejr og også ligner en færdig mand i klubben.

I Huddersfield bliver Grabara holdkammerat med Mathias Zanka Jørgensen og Philip Billing, der i øjeblikket er i truppen. Begge danskere forventes dog også at forlade klubben i dette transfervindue.

Liverpool bekræfter også handlen og fortæller samtidig, at Kamil Grabara har underskrevet en ny langvarig kontrakt før lejeopholdet.

Læs også

Grabara: Den polske mur er svær at passere

AGF er fortsat i dialog om Kamil Grabara

Dansker og AGF-keeper på Golden Boy-liste

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0