28/8 2021

Officielt: FCK sælger Daramy til Ajax

19-årige Mohamed Daramy er lørdag officielt skiftet til Ajax fra FC København. Det bekræfter FCK i en selskabsmeddelelse.

19-årige Mohamed Daramy er lørdag officielt skiftet til Ajax fra FC København. Det bekræfter FCK i en selskabsmeddelelse.

Champions League gruppe C

3. runde
I dag 19:00

AJA

vs

DOR

Det har været længe undervejs, og lørdag er det så officielt: Mohamed Daramy sælges fra FC København til den hollandske storklub Ajax Amsterdam.

Det bekræfter FCK lørdag i en selskabsmeddelelse.

-Det skal hermed oplyses, at alle betingelser i kontrakten med AFC Ajax om salg af kontraktrettigheden på Mohammed Daramy nu er opfyldt. Mohammed Daramy skifter til AFC Ajax pr. dags dato, lyder det fra FC København.

Ajax bekræfter også skiftet på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at Daramy får fem år i den hollandske storklub.

Ajax oplyste i sidste uge, at man betaler 12 millioner euro for Daramy - altså 90 millioner kroner - og at beløbet kan stige til 13 millioner euro - 100 millioner kroner - hvis diverse klausuler bliver opfyldt.

Daramy har trods sine blot 19 år allerede spillet 93 kampe i FCK-trøjen, og den hidtil sidste spillede han torsdag, hvor FCK slog Sivasspor med 5-0 i Conference League-kvalifikationen. I alt har han scoret 18 gange og lavet ti oplæg.

Nu skal han tørne ud for Ajax, der spiller sin næste kamp søndag klokken 14.30 mod Vitesse.

Læs også

Avis: Daramy syvdobler sin FCK-løn i Ajax

Thorup: Ajax er blot et mellemstep for Daramy

Overvældet Daramy: Ikke helt gået op for mig

Daramy om afsked: Jeg fik lyst til at græde

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0