23/1 2022

Officielt: Bengtsson skifter til Djurgården

Pierre Bengtsson vender hjem til Sverige og Djurgården et halvt år før spillerens kontraktudløb hos FCK. Det bekræfter begge klubber.

Pierre Bengtsson vender hjem til Sverige og Djurgården et halvt år før spillerens kontraktudløb hos FCK. Det bekræfter begge klubber.

Allsvenskan

10. runde
søn 29. maj 13:00

DJU

vs

VBF

FCK's Pierre Bengtsson fortsætter karrieren i Stockholm, hvor han skal tørne ud for Djurgården.

Egentlig havde Bengtsson først kontraktudløb i Parken denne sommer, men FCK er blevet enige med spilleren om et skifte før tid.

Om skiftet og tiden i FCK udtaler Pierre Bengtsson selv:

- Jeg er stolt over at være den udenlandske spiller, der har spillet flest kampe for klubben, hvor der altid er hård konkurrence om pladserne, og med tre mesterskaber og to pokaltitler kan jeg også se tilbage på mange gode sportslige resultater.

- Jeg ønsker FCK og fansene alt det bedste fremover, og jeg håber, der bliver en anledning til at komme forbi Parken og sige farvel og tak til alle fansene.

33-årige Pierre Bengtsson har været i FCK i to perioder, hvor han har opnået hele 284 kampe for FCK. Det gør ham til den fjerdemest spillende FCK-spiller i historien, kun overgået af William Kvist, Hjalte Nørregaard og Mathias Zanka Jørgensen.

Læs også

Avis: FCK-back er detaljer fra Djurgården

Avis: Djurgården vil have Pierre Bengtsson

Avis: Bengtsson øjner FCK-exit - vil til Sverige

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0