2/7 2022

Østerbæk afviste amerikanske tilbud

Philip Østerbæk er skiftet til tyske SC Weiche Flensburg, men fortæller til bold.dk, at han også fik tilbud fra USA.

Philip Østerbæk er skiftet til tyske SC Weiche Flensburg, men fortæller til bold.dk, at han også fik tilbud fra USA.

Regionalliga Nord

4. runde
I morgen 16:30

ETS

vs

VFV

Denne sommer har 19-årige Philip Østerbæk forladt SønderjyskE.

Målmanden er i stedet skiftet til SC Weiche Flensburg i den tyske Regionalliga, men der var andre muligheder.

- Der var faktisk nogle tilbud fra USA med noget college derovre, men det var ikke så aktuelt. Jeg er lige blevet færdig med min studentereksamen, og så følte jeg ikke lige, at det var tid til at gå i gang med universitetsuddannelse lige med det samme.

- Det skete alt sammen med hurtigt. Det var faktisk samme dag, at begge tilbud kom, men jeg blev meget hurtigt enig med mig selv om, at Flensborg var et bedre valg for mig rent fodboldmæssigt, for så kunne jeg også bo hjemme ved familien og alt det. 

- Det passede bare lidt bedre ind, siger Østerbæk til bold.dk.

Han vil ikke afsløre, hvem der bød sig til, men fortæller, at han blev tilbudt et scholarship på et stort college i USA.

Mærkelig afslutning i SønderjyskE

Philip Østerbæk nåede en enkelt førsteholdskamp for SønderjyskE, da han fik debut i en pokalkamp mod Hillerød sidste år.

- Det var lidt en mærkelig tid til sidst, men i alt var det nogle rigtigt gode år. Jeg har boet på akademiet, siden jeg var 15. 

- Jeg spillede mig op igennem rækkerne og begyndte at træne fast med på Superliga-holdet, som jeg var en fast del af, indtil der blev hentet en træningsmålmand ind det sidste halve år. 

- Jeg føler ikke rigtig, at jeg fik chancen til sidst, men så var det også bare at sige 'fair nok, så søger jeg mod nye udfordringer', og det har jeg så fået i Flensborg nu.

- Nu er det all in på fodbolden. Nu har jeg fået den her aftale, der gælder i et år, og så er det bare ren fodbold nu, siger Østerbæk til bold.dk.

Læs også

Ung SønderjyskE-keeper rykker til Tyskland

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0