1/3 2021

Odds Ballklubb vil også boykotte VM i Qatar

Norske Odds Ballklubb hopper i samme båd som Tromsø, da de også opfordrer det norske fodboldforbund til at boykotte VM-slutrunden i Qatar til næste år.

Norske Odds Ballklubb hopper i samme båd som Tromsø, da de også opfordrer det norske fodboldforbund til at boykotte VM-slutrunden i Qatar til næste år.

Eliteserien

1. runde
I morgen 16:00

B/G

vs

TRO

I slutningen af 2022 tørner de bedste landshold i verden sammen, når VM i Qatar bliver sparket i gang. 

Her er der dog flere norske hold, der håber på, at det norske fodboldforbund vil boykotte VM-slutrunden, hvis de ender med at kvalificere sig. 

Tromsø IL har tidligere meddelt, at de støtter en boykot, og nu får de støtte fra en anden norsk klub.

Odds Ballklubbs ledelse vil nemlig også gerne have, at det norske fodboldforbund dropper planerne om, at skulle deltage i en mulig VM-slutrunde i Qatar.

Det meddeler den norske klub mandag på sin hjemmeside.

- Odd Ballklubb mener, at det er på plads at komme med en meget klar besked om, at verdensmesterskabet i Qatar er en krænkelse af fodboldens værdier. Boykot er et stærkt værktøj, men der er intet, der tyder på, at dialogen har givet resultater, så der er brug for en stærkere udmelding fra norsk fodbold, skriver klubben på sin hjemmeside. 

Den norske landstræner Ståle Solbakken har udtalt, at han støtter klubbernes opfordring, men at han vil diskutere, hvilken løsning der er bedst for at ændre forholdene i Qatar.

Læs også

Ståle vil diskutere mulig norsk VM-boykot

Høgli og Tromsø opfordrer til VM-boykot

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0