19/1 2022

OB's Østrøm: Skal arbejde med detaljerne

Optakten til forårssæson er startet i Ådalen, og OB kan torsdag eftermiddag se frem til årets første træningskamp, hvilket holdets norske højre-back Robin Østrøm ser meget frem til.

Optakten til forårssæson er startet i Ådalen, og OB kan torsdag eftermiddag se frem til årets første træningskamp, hvilket holdets norske højre-back Robin Østrøm ser meget frem til.

De forskellige Superliga-klubber er i disse uger i fuld gang med at finde og skærpe formen, der skal sikre dem en god forårskampagne.

Det er ligeledes tilfældet i OB, hvor holdets opstart har budt på en masse fysiske tests på SDU, løb i Ådalen og træningspas på kunstgræsbanen. 

Holdets norske højre-back Robin Østrøm kalder opstarten hård, men er glad for den forfatning, holdet befinder sig i fysisk og teknisk

- Jeg føler, at vi står fint. Folk er kommet rigtig godt tilbage, og det kan man også se på vores testresultater. Derudover synes jeg, at vi ser fornuftige ud, når vi træner. Både når det kommer til spillet med og uden bold, siger Østrøm til klubbens egen hjemmeside.

Der venter fynboerne årets første træningskamp torsdag, hvor de skal møde FC Fredericia fra Nordic Bet Ligaen, og det er en udfordring, Østrøm ser frem til.

- Det bliver dejligt at komme i kamp, så det glæder jeg mig meget til. Der skal nogle kampminutter i benene, og formen skal bygges op, så vi alle bliver klar til 90 minutter. Derudover kan vi i træningskampene arbejde endnu mere med detaljerne, da der ikke er point på spil. Så vi skal både have fokus på, hvad vi gør, når vi har bolden, men også når vi ikke har bolden, fortæller Østrøm.

Træningskampen mod Fredericia spilles torsdag klokken 13.00 i Ådalen. Der må desværre ikke komme tilskuere til opgøret.

Læs også

OB's Kløve: Hejser ikke det hvide flag

OB-chef: Skal skabe struktur over tid

OB's transferplan: Kigger først på akademiet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0