27/10 2021

OB's brandslukker: Blev bedt om at gå i feltet

Aron Thrandarson sikrede en sen udligning og forlænget spilletid, da OB sendte FC Nordsjælland ud af Sydbank Pokalen med et 1-4-nederlag.

Aron Thrandarson sikrede en sen udligning og forlænget spilletid, da OB sendte FC Nordsjælland ud af Sydbank Pokalen med et 1-4-nederlag.

Sydbank Pokalen

4. runde
FT

FCN

1 - 4

OB

13'
1 0
Oliver Antman
Mål
35'
1 0
Adamo Nagalo
To gule kort
89'
1 1
Aron Elis Thrandarson
Mål

FC Nordsjælland kom foran og blev reduceret til ti mand i første halvleg, da de onsdag aften havde besøg af OB i Sydbank Pokalen.

Alligevel skulle vi helt frem til 89. minut, før fynboerne fik deres forløsning, da de udlignede og fremtvang forlænget spilletid. 

Det var midtbanespilleren Aron Thrandarson, der steg til vejrs og headede et indlæg i nettet fra Moses Opondo ti minutter efter, at islændingen var blevet indskiftet.

- Jeg fik at vide fra træneren, at jeg bare skulle med i boksen. Jeg snakkede med 'Mo' og sagde, at han skulle finde mig i boksen, siger Thrandarson til OB's Twitter-profil og tilføjer om kampen:

- Det var en svær kamp, og vi vidste Nordsjælland er gode på hjemmebane. De fik et lidt heldigt mål, men fik så også et rødt kort. Herfra handlede det om at være tålmodig og skarp foran mål. Vi var heldige, at den gik i kassen til sidst.

Der trækkes lod til kvartfinalerne af Sydbank Pokalen torsdag aften. 
 

Læs også

Mads Døhr: Jeg er aldrig stolt over at tabe

OB knækkede FCN's ti mand til sidst

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0