26/8 2021

OB-profil bekræfter MLS-interesse: Et eventyr

OB-profilen Ryan Johnson Laursen bekræfter overfor Stemmer fra Ådalen, at han har interesse fra Inter Miami, og han kalder det desuden et eventyr.

OB-profilen Ryan Johnson Laursen bekræfter overfor Stemmer fra Ådalen, at han har interesse fra Inter Miami, og han kalder det desuden et eventyr.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 19. feb 13:00

OB

vs

RAN

Forleden kunne B.T. fortælle, at OB-profilen Ryan Johnson Laursen har tiltrukket sig interesse fra den David Beckham-ejede MLS-klub Inter Miami.

Klubben skulle have scoutet OB-backen, hvilket skulle have resulteret i en dialog mellem klubberne om et muligt skifte, og nu bekræfter Ryan Johnson Laursen historien.

Det gør han overfor OB-mediet Stemmer Fra Ådalen, til hvem han også fortæller, at han er åben for at skifte.

- Jeg har ikke så meget at sige, men jeg kan bekræfte det hele. Der er intet, der er løgn. Det ville være et eventyr, men så længe jeg er i OB, så er det OB, jeg har fokus på, siger den 29-årige OB'er til Stemmer Fra Ådalen og tilføjer, at det ville være svært for mange fodboldspillere at takke nej til at skulle spille med en spiller som Gonzalo Higuain.

Ryan Johnson Laursen, der har kontraktudløb i 2022 understreger dog, at en mulig aftale skal masse alle parter. Lige for tiden sidder han ude med en skade.

Backen har dobbelt statsborgerskab, hvorfor han ikke vil tælle som udlænding i MLS.

I MLS-klubben tørner den franske verdensmester Blaise Matuidi også ud, ligesom den tidligere Arsenal-back Kieran Gibbs også er i truppen.

Læs også

OB-back rygtet til USA: Forstår ham godt

Medie: Beckhams Miami i dialog om OB'er

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0