14/10 2021

OB er i bedre form nu: Stiller krav til spillerne

OB er i markant bedre form denne sæson i forhold til den seneste, og det skyldes blandt andet, at der bliver stillet krav til spillerne ifølge fysisk træner Janus Blond.

OB er i markant bedre form denne sæson i forhold til den seneste, og det skyldes blandt andet, at der bliver stillet krav til spillerne ifølge fysisk træner Janus Blond.

OB er halvvejs igennem grundspillet på den rigtige side af stregen i forhold til at spille sig i top seks, som er klubbens målsætning. 

Det skyldes blandt andet, at det fynske fodboldflagskib er kommet i markant bedre form i forhold til seneste sæson, fortæller fysisk træner Janus Blond til klubbens hjemmeside.

- Først og fremmest vil jeg sige, at vi klarer os bedre, end vi gjorde sidste år; også når vi sammenligner os med vores konkurrenter. Den største forbedring er i antallet af sprintede meter og i antallet af sprints pr. kamp.

- Der er vi lige nu efter første halvdel af grundspillet på en tredjeplads i ligaen på de to parametre, og det er rigtig stærkt.

- Det er en markant forbedring, og der er flere årsager til, at vi har præsteret, som vi har gjort. Det skyldes både den måde, vi spiller på nu, men også de krav vi stiller til spillerne – og de spillere der spiller kampene for os.

- Så der er mange parametre, der gør sig gældende for, at tallene ser ud, som de gør, men vi kan konkludere, at vi har forbedret os markant, når vi ser på tallene efter 11 runder, og særligt tallene, der fortæller noget om, hvor meget og ofte vi sprinter, glæder mig, siger Janus Blond.

Også på skadesfronten ser det bedre ud for OB, og det forklarer Janus Blond med, at træningen i højere grad ligner måden, klubben griber kampene an.

- Den største ændring på denne sæson og de forrige er, at vi træner på en anden måde. Vi træner nu meget mere i samme stil, som vi spiller kamp.

- Det har meget med den indgangsvinkel, som Andreas har at gøre, og her minder træningsøvelserne i det daglige mere om de momenter, vi har i kampene i weekenden.

- Det vil sige, at når vi træner, så ligner det på mange parametre, det samme, der sker i kamp. Det gør, at den relative belastning i kampene bliver mindre, end den var i sidste sæson, forklarer Janus Blond. 

OB får søndag besøg af Randers FC i 3F Superligaen. 

Læs også

OB's Bernat efterudtaget til U21-landsholdet

Udløb sætter skadet OB-raket i dilemma

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0