27/1 2020

OB-chef om Kadrii-salg: Vi er godt dækket ind

OBs sportsdirektør Jesper Hansen anerkender at Bashkim Kadrii har været en stor profil i klubben, men mener dog at man er godt dækket ind på angriberpositionen.

OBs sportsdirektør Jesper Hansen anerkender at Bashkim Kadrii har været en stor profil i klubben, men mener dog at man er godt dækket ind på angriberpositionen.

Bashkim Kadrii har bidraget med ti scoringer og seks oplæg i OB-trøjen i denne sæson, men nu er det slut.

Den 28-årige angriber skifter med øjeblikkelig virkning til den saudiarabiske klub Al Fateh, og selvom OBs sportsdirektør Jesper Hansen anerkender, at Kadrii har været en fremragende spiller, så mener han, at OB er dækket godt ind på angriberpositionen.

- Vi har flere offensive esser i truppen, og der kommer også et par stykker ind til sommer, så vi er dækket godt ind i angrebet. Bashkim har selvfølgelig spillet en stor rolle både på og udenfor banen, hvor han er meget vellidt og en naturlig del af anførergruppen. 

- Men OB er nu et sted, hvor man godt kan sælge sin topscorer og stadig spille med om en plads i top seks, som vi jagter ufortrødent i foråret, fortæller klubbens sportsdirektør Jesper Hansen.

Selv er Bashkim Kadrii særdeles glad for sin tid i OB, som han kalder fantastisk. Den 28-årige angriber ser dog frem til at udleve sin drøm om at spille i udlandet.

- Jeg har haft en fantastisk tid i OB, og jeg er rigtig glad for den udvikling, der har været i klubben, fortæller Kadrii til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Nu får jeg chancen for at udleve en drøm om at spille i udlandet, og jeg glæder mig helt vildt til den nye udfordring, jeg står overfor. Jeg vil aldrig glemme OB og de mange fans, der har råbt mit navn, og jeg vil følge klubben tæt og krydser fingre for, at målsætningen om top seks lykkes både i denne sæson og lang tid fremover.

Læs også

Officielt: Arabisk klub præsenterer Bashkim

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0