21/1 2021

OB bankede Esbjerg i målrig test

OB tankede en selvtillid med en 4-1-sejr over Esbjerg i en træningskamp. Issam Jebali, Ayo Simon Okosun, Mart Lieder og Aron Elis Thrandarson var på pletten.

OB tankede en selvtillid med en 4-1-sejr over Esbjerg i en træningskamp. Issam Jebali, Ayo Simon Okosun, Mart Lieder og Aron Elis Thrandarson var på pletten.

Træningskamp

1. runde
FT

OB

4 - 1

EFB

21'
1 0
Issam Jebali
Mål
27'
2 0
Ayo Simon Okosun
Mål
67'
2 1
Pyry Soiri
Mål
78'
3 1
Mart Lieder
Mål
87'
4 1
Aron Elis Thrandarson
Mål

Torsdag pudsede OB formen af mod Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg, og det skulle blive en vindblæst affære i Ådalen.

Selvom vinden satte sit præg på kampens indledning, lykkedes det midtvejs i første halvleg OB at komme i front, da Issam Jebali fulgte op på en afslutning fra Emmanuel Sabbi, som blev blokeret.

Endnu bedre blev det for OB bare en håndfuld minutter senere, hvor Mads Frøkjær sendte Moses Opondo af sted, og inde foran fandt han Ayo Simon Okosun, som let sparkede bolden i kassen til 2-0.

Yderligere mål faldt der ikke i første halvleg, men midtvejs i anden blafrede netmaskerne på ny, og denne gang var det Esbjergs tur.

Her gjorde finske Pyry Soiri det nemlig til 1-2 med en flad afslutning efter godt forarbejde af Daniel Anyembe.

Trods reduceringen skulle det ende med en stensikker sejr til fynboerne, for med 12 minutter igen øgede Mart Lieder til 3-1, inden Aron Elis Thrandarson lukkede og slukkede til slutresultatet 4-1.

OB har overvintret på niendepladsen i 3F Superligaen og indleder jagten på top seks med en hjemmekamp mod Lyngby den 3. februar.

En række længere nede topper Esbjerg 1. division sammen med Viborg, og vestjyderne skal forsøge at fortsætte oprykningskursen, når forårssæsonen åbnes hjemme mod Vendsyssel den 13. februar.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

Mest Læste

0