23/8 2021

OB-back rygtet til USA: Forstår ham godt

OB's sportschef, Michael Hemmingsen, vil ikke kommentere rygterne om Ryan Johnson Laursen, men han forstår godt, hvis han vil til USA, siger han.

OB's sportschef, Michael Hemmingsen, vil ikke kommentere rygterne om Ryan Johnson Laursen, men han forstår godt, hvis han vil til USA, siger han.

Transfervinduet er åbent lidt over en uge endnu, men i OB regner man ikke med den helt store aktivitet.

Sportschef Michael Hemmingsen fortæller, at man er godt tilfreds med den nuværende trup, men han smækker ikke døren fuldkommen lukket.

- Der er altid noget, der rører på sig, og sådan er det vist for alle klubber. Vi har lagt en plan, og vi synes, det går den vej, vi gerne vil, siger Michael Hemmingsen.

- Vi stoler på og tror på de spillere, vi har. Hvis der kommer til at ske noget, sker der noget, og ellers ikke.

Så det står ikke skåret i granit, at I skal have noget ind?

- Nej, det synes jeg ikke, det er. Vi kigger og ser, om vi kan forstærke os, hvis vi synes. Der er nogle dage til endnu, at vi kan det.

- Men i bund og grund tror vi på, at vi kan klare det, vi gerne vil, med den nuværende trup, siger Michael Hemmingsen.

OB's sportschef vil ikke rigtig kommentere på rygterne om Ryan Johnson Laursen, der skulle være i kontakt med Inter Miami, men han siger dog følgende.

- Det kan jeg ikke rigtig kommentere, andet end at jeg da godt kan forstå det, også med hans nationalitet og hvor dygtig en spiller, han er. Men jeg har ingen kommentarer til det, siger Michael Hemmingsen.

Ryan Johnson Laursen har kontrakt med OB til sommeren 2022, og han er halvt amerikaner.

Læs også

Medie: Beckhams Miami i dialog om OB'er

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0