7/10 2022

OB ansætter Thomas Helveg

Thomas Helveg er netop blevet præsenteret som ny ressourcetræner i OB, hvor han skal støtte trænerteamet og hjælpe truppen to-tre dage om ugen.

Thomas Helveg er netop blevet præsenteret som ny ressourcetræner i OB, hvor han skal støtte trænerteamet og hjælpe truppen to-tre dage om ugen.

OB henter den tidligere landsholdsspiller Thomas Helveg ind som en del af Andreas Alms stab.

Helveg får titel som ressourcetræner og skal blandt andet hjælpe med integration af nye spillere.

- Vi er stolte og glade for, at Thomas vil være en del af vores trænerteam. Med tilføjelsen af Thomas og hans kompetencer som tidligere topspiller, træner og person er vi sikre på, at Thomas kan hjælpe os til at opnå de målsætninger, vi har som klub. I Thomas får vi en dygtig træner og et godt supplement til vores team.

- Thomas taler flere sprog - heriblandt italiensk - og dermed vil det være naturligt, at han supplerer og hjælper trænerteamet i instruktion af eksempelvis Franco Tongya. 

- Vi har i forvejen flere understøttende funktioner, som hjælper med at optimere vores multikulturelle spillertrup, og med tilføjelsen af Thomas bliver vi endnu bedre stillede på den front, siger fodbolddirektør Björn Wesström.

Thomas Helveg har første træningsdag denne fredag og er i første omgang ansat frem til sommeren 2023.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0