22/6 2021

Ny Lyngby-chef: Ejerne havde ild i øjnene

Den nye Lyngby-træner Freyr Alexandersson, siger, at ambitionerne og passionen i Lyngby er årsagen til, at han har sagt ja til jobbet hos nedrykkerne.

Den nye Lyngby-træner Freyr Alexandersson, siger, at ambitionerne og passionen i Lyngby er årsagen til, at han har sagt ja til jobbet hos nedrykkerne.

NordicBet Liga

2. runde
fredag 17:00

JAM

vs

LYN

Lyngby annoncerede tirsdag, at islandske Freyr Alexandersson er manden, som får ansvaret for at sikre oprykning til Superligaen for Lyngby.

Ifølge træneren selv er det da også de store ambitioner i klubben, som gør, at han har sat sin underskrift på en aftale for de næste to sæsoner.

- Det er 100 procent de store ambitioner og den utroligt stærke passion for klubben, som har drevet mig til at sige ja til Lyngby. I alle mine samtaler har jeg mødt folk, som er passionerede omkring klubben. 

- Ejerne, jeg mødte, havde ild i øjnene og vil gøre alt, de kan, for Lyngby, og det motiverede mig. Så jeg glæder mig til at blive en del af Lyngby Boldklub og blive en del af det projekt, siger Freyr Alexandersson til klubbens hjemmeside, hvor han også knytter en kommentar til klubbens spillestil på banen:

- Det er præcis sådan en form for fodbold, jeg gerne vil spille. Som træner vil jeg gerne spille med høj energi og passion. Vi skal spille fremadrettet og med selvtillid, og det skal være sådan, at når du ser Lyngbys kampe, så skal du kunne føle gejsten i det, vi laver.

38-årige Freyr Alexandersson har fået kontrakt med Lyngby til sommeren 2023.

Læs også

Lyngby hyrer islænding som ny cheftræner

Medie: Islænding bliver ny Lyngby-træner

Medie: Islandsk træner taler med 1. div-klub

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0