7/10 2022

Ny Hull-træner kræver for meget: Stopper forhandlinger

Hull fortæller i en meddelelse, at man har stoppet forhandlingerne med træneren Pedro Martins, da hans krav var for høje. 

Hull fortæller i en meddelelse, at man har stoppet forhandlingerne med træneren Pedro Martins, da hans krav var for høje. 

Championship

22. runde
søn 11. dec 15:00

WAT

vs

HUL

Hull City er på jagt efter en ny træner, efter man i slutningen af september valgte at fyre Shota Arveladze. 

Man har efterfølgende været i forhandlinger med træneren Pedro Martins, men de forhandlinger er netop brudt sammen, da den portugisiske træner havde for høje krav. 

Det meddeler Hull på klubbens hjemmeside.

- Efter flere samtaler med Pedro Martins er det ikke lykkedes os at blive enige om en aftale, så vi har været nødt til at stoppe forhandlingerne. 

- Pedro er en fantastisk træner, men vi følte ikke, at vi kunne møde hans krav, men vi vil gerne takke ham for sin interesse i trænerjobbet i Hull City, og vi ønsker ham det bedste fremover. 

- Derfor vil Andy Dawson fortsætte som midlertidig træner, og vi er meget glad for det arbejde, han har lagt i klubben, skriver klubben på hjemmesiden. 

Efter fyringen af Arveladze er Hull kommet på lidt bedre kurs, efter man vandt den seneste kamp i Championship over Wigan. 

Læs også

Fyring gav ikke pote: Hull tabte igen

Blev ansat i januar: Hull fyrer Shota Arveladze

Hull henter Adama Traoré og skriver toårig aftale

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0