21/9 2020

Ny Arsenal-keeper genforenes med FCN-træner

Arsenals nye målmand Runar Alex Runarsson genforenes i London-klubben med sin målmandstræner fra FC Nordsjælland-tiden Inaki Cana.

Arsenals nye målmand Runar Alex Runarsson genforenes i London-klubben med sin målmandstræner fra FC Nordsjælland-tiden Inaki Cana.

Premier League

22. runde
lørdag 12:30

EVE

vs

ARS

Arsenals målmandstræner Inaki Cana har muligvis spillet en rolle i klubbens køb af den tidligere FC Nordsjælland-målmand Runar Alex Runarsson.

Cana var nemlig målmandstræner i den danske klub, da Runarsson huserede i Superligaen, og målmanden glæder sig meget til genforeningen.

Det siger han til Arsenals hjemmeside.

- Vi har holdt kontakten, mens jeg har været i Frankrig og han i England, og vores forhold har været godt siden dengang. At han er her er vigtigt for mig, for han kender mine kvaliteter og ved, hvor jeg skal forbedre mig, siger Runarsson, der vil arbejde hårdt for spilletid i Arsenal-trøjen.

- Jeg er ekstremt glad og stolt. Det er en stor dag for mig og min familie, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Arsenal er en af de største klubber i verden. Jeg ved, at det kommer til at kræve hårdt arbejde, men jeg er klar til at gøre alt, jeg kan for at få så mange minutter som muligt, siger han.

25-årige Runarsson har skrevet under på en fireårig aftale med Arsenal og skal som udgangspunkt agere backup for førstekeeper Bernd Leno.

Læs også

Arsenal henter tidligere FCN-keeper

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0