13/7 2020

Ny AGF'er: Hørt meget godt fra Gersbach

Den nyindkøbte AGF'er Milan Jevtovic har hørt meget godt om klubben fra Alex Gersbach, som han kender fra deres fælles tid hos Rosenborg.

Den nyindkøbte AGF'er Milan Jevtovic har hørt meget godt om klubben fra Alex Gersbach, som han kender fra deres fælles tid hos Rosenborg.

Superligaen Grundspil

7. runde
mandag 18:00

SØN

vs

AGF

AGF har hentet deres første spiller til den kommende sæson, hvor Milan Jevtovic er kommet til fra serbiske Røde Stjerne. 

Serberen er ikke helt ukendt i skandinavisk fodbold, hvor han har været hos de norske klubber Bodø/Glimt og Rosenborg. 

I sidstnævnte klub spillede han sammen med AGF-spilleren Alex Gersbach, der har været med til at overbevise Jevtovic om, at AGF er det rette sted at fortsætte karrieren.

- Jeg er glad for at komme til AGF, og jeg ser frem til denne udfordring. Jeg vil gøre mit bedste for holdet og klubbens fans. 

- Jeg har hørt meget godt om AGF fra Alex Gersbach, som jeg kender, og jeg har fulgt den danske liga, fordi jeg tidligere har spillet i Norge. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og spille foran klubbens fans, siger Milan Jevtovic i en pressemeddelelse. 

Også sportsdirektør hos AGF, Peter Christiansen, ser frem til samarbejdet. 

- Vi har fulgt Milan gennem længere tid og har også tidligere forsøgt at få ham til AGF. Vi er glade for, at det nu er lykkedes, fordi vi får en spiller, der passer rigtig godt ind i den måde, vi spiller på. 

- Milan er en løbestærk, konstant udfordrende kantspiller, som kan bruges i både højre og venstre side, hvorfra han er god til at sætte sine medspillere i scene og selv komme til afslutninger, siger Peter Christiansen.

Læs også

AGF henter kantspiller i Røde Stjerne

Avis: AGF har forhørt sig om Liverpool-keeper

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0