13/8 2020

Ny AGF-serber: Spillestillen passer mig perfekt

Milan Jevtovic tror, at den direkte spillestil hos AGF kommer til at passe ham perfekt. 

Milan Jevtovic tror, at den direkte spillestil hos AGF kommer til at passe ham perfekt. 

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 14:00

AaB

vs

AGF

AGF hentede for præcist en måned siden Milan Jevtovic hos serbiske Røde Stjerne. I dag havde han så første træning med de nye holdkammerater. 

Her forbereder serberen og hans nye holdkammerater sig til en sæson, hvor bronzemedaljerne skal forsvares, samtidigt med at man skal bide skeer med international modstand i Europa League-kvalifikationen. 

Det tror Milan Jevtovic, at han kan bidrage med. Han ser nemlig sig selv som et perfekt match til spillestillen hos AGF. 

- Jeg spiller meget direkte. Jeg har set AGF seneste fem kampe, og spillestillen passer perfekt til mig. Det er et hold, der gerne vil komme over kanterne og som skaber mange chancer, siger den 27-årige kantspiller til Århus Stiftstidende

Det er ikke første gang i karrieren, at Jevtovic skal gøre sig i skandinavisk fodbold, hvor han tidligere har erfaring fra Bodø/Glimt og Rosenborg. 

Det gør ham endnu mere sikker på, at han nok skal blive en succes hos AGF. 

- Jeg har haft nogle gode oplevelser begge steder, og derfor kender jeg også til den danske liga. Jeg tænker, at det er en bedre og stærkere liga end den norske, og det er en rigtig god chance for mig. Jeg havde succes i Norge, så det kan jeg også få her. 

Milan Jevtovics første kamp i AGF-trøjen kan falde om 14 dage, når finske FC Honka venter på hjemmebane i kvalifikationen til Europa League. 

Læs også

Ny AGF'er: Hørt meget godt fra Gersbach

AGF henter kantspiller i Røde Stjerne

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0