27/2 2021

Nørgaard jubler efter comeback: Fantastisk

Christian Nørgaard glæder sig over at være tilbage for Brentford i sejren over Stoke. Normalt taber man mod dem på lortebaner, siger danskeren med et smil.

Christian Nørgaard glæder sig over at være tilbage for Brentford i sejren over Stoke. Normalt taber man mod dem på lortebaner, siger danskeren med et smil.

Championship

33. runde
FT

BRE

2 - 1

STK

1'
0 1
Jacob Brown
Mål
56'
1 1
Vitaly Janelt
Mål
79'
2 1
Ivan Toney
Mål

Brentford leverede lørdag eftermiddag et vigtigt comeback, da danskerklubben vendte 0-1 til 2-1 mod Stoke, men det var ikke det eneste comeback i kampen.

Lige før det afgørende mål blev Christian Nørgaard nemlig skiftet på banen til sine første minutter siden oktober, hvor den 26-årige dansker blev skadet.

Nørgaard er glad for at være tilbage og er naturligvis tilfreds med de tre point.

- Det føles fantastisk at være tilbage og selvfølgelig endnu bedre med en sejr. Gutterne har været flyvende, siden jeg blev skadet, men det var dejligt at være tilbage og kæmpe med dem.

- Det var en hård kamp på en lortebane, og normalt taber man den slags kampe mod Stoke. Jeg havde ikke vundet over Stoke, siden jeg kom hertil, men i dag lykkedes det, og så føltes det ekstra godt at sidde i omklædningsrummet efterfølgende, siger Nørgaard i et interview på Brentfords Twitter-profil.

Brentford spillede sig med sejren alene på andenpladsen i Championship med fire point op til Norwich og tre ned til Watford.

Næste opgave for Brentford er mod netop topholdet Norwich på onsdag.

Læs også

Brentford triumferede i Nørgaards comeback

Godt for Brentford: Watford tabte i toppen

Journalist: Thomas Frank ender i PL en dag

Brentfords Winston Reid er på rundens hold

Frank tog et glas vin: Selvtilliden er tilbage

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0