23/1 2022

Nielsen og Onuachu scorede i belgisk brag

Union St. Gilloise vandt søndag 2-1 over gæsterne fra Genk. De tidligere Superliga-esser Casper Nielsen og Paul Onuachu var blandt målscorerne. 

Union St. Gilloise vandt søndag 2-1 over gæsterne fra Genk. De tidligere Superliga-esser Casper Nielsen og Paul Onuachu var blandt målscorerne. 

1. Division A

23. runde
FT

GIL

2 - 1

GEN

27'
1 0
Casper Nielsen
Mål
77'
1 1
Paul Onuachu
Mål på straffe
90'
2 1
Dante Vanzeir
Mål på straffe

I den belgiske Jupiler League tog Union St. Gilloise søndag aften imod Genk.

Hjemmeholdet havde danske Casper Nielsen i truppen, og den tidligere OB-spiller skulle have en stor indflydelse på aftenens resultat.

Gilloise havde ikke danske Jonas Bager i truppen, da han var karantæneramt på grund af for mange gule kort. Hos gæsterne fra Genk havde Poul Onuachu fundet plads på bænken, efter at han havde været ude med skade de sidste to kampe.

Genk sad i første halvleg på spillet, men det var hjemmeholdet der viste sig at være skarpest foran målet. Efter 27 skulle danske Casper Nielsen komme i fokus, da han med et langskud kunne sende Gilloise foran 1-0.

Danskerens mål blev det eneste i første halvleg, og Gilloise kunne dermed ane endnu en ny triumf.

I anden halvleg var kampbilledet det samme. Genk sad på boldbesiddelsen og havde klart flest forsøg på mål.

Midt i anden halvleg blev det lange Paul Onuachus tur til at komme på banen. Den tidligere FC Midtjylland-spiller står i sæsonen noteret for 14 mål i 26 kampe, og nigerianeren skulle heller ikke skuffe denne aften.

Efter blot ni minutter på banen kunne Onuachu omsætte et straffespark til en scoring til resultatet 1-1.

I den dybe overtid scorede Gilloise, men målet blev annulleret af VAR. Hjemmeholdet var dog opsatte på at få de tre point og efter 99 minutter fik de tildelt straffe. Det omsatte Dante Vanzeir til en scoring til 2-1 til Gilloise. 

Det blev det allersidste der skete i kampen, som dermed blev styret af de to tidligere Superliga-spillere. Med resultatet forbliver Gilloise på førstepladsen i ligaen, og Genk forbliver på 9.-pladsen.

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0