12/12 2019

Neymar og Felix slås med hattrickhelte om pris

Neymar og Joao Felix er sammen med hattrickheltene Arek Milik og Gabriel Jesus nominerede til rundens spiller i Champions League. 

Neymar og Joao Felix er sammen med hattrickheltene Arek Milik og Gabriel Jesus nominerede til rundens spiller i Champions League. 

Champions League Slutspil

kvartfinale
I morgen 19:00

MCI

vs

LYO

Champions Leagues sidste gruppespilsrunde er afsluttet, og dermed er det også tid til sidste kåring af ugens spiller i Champions League. 

Gabriel Jesus leverede et hattrick, da Manchester City slog Dinamo Zagreb med 4-1 på udebane, og det har indbragt ham en nominering. 

Tirsdag lynede polske Arek Milik tre gange inden for 35 minutter i Napolis 4-0-sejr over Genk, og det har også indbragt ham en nominering. 

Neymar var i sit gavmilde humør i PSG's 5-0-sejr over Galatasaray, da han forærede Edinson Cavani et straffespark, men inden han bidraget med et mål og to assists, og derfor er også han nomineret. 

Den fjerde og sidste nominerede er Atletico Madrids stortalent Joao Felix, der omsatte et straffespark og var meget synlig i 2-0-sejren over Lokomotiv Moskva. 

Tidligere i denne sæson har Erling Haaland, Serge Gnabry, Raheem Sterling, Rodrygo og Robert Lewandowski vundet prisen. 

Læs også

Liverpool-back: Ingen vil trække os i CL

Suveræne Bayern med i eksklusiv CL-klub

Atalantas CL-comeback tangerer Newcastle

De fem store leverer 16 hold til CL-slutspil

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0