22/1 2022

Newcastle med vigtig udesejr over Leeds

Newcastle tog en hårdt tiltrængt sejr, da de lørdag gæstede Leeds i Premier League. Jonjo Shelvey blev matchvinder med et mål på direkte frispark.

Newcastle tog en hårdt tiltrængt sejr, da de lørdag gæstede Leeds i Premier League. Jonjo Shelvey blev matchvinder med et mål på direkte frispark.

Premier League

23. runde
FT

LEE

0 - 1

NEW

75'
0 1
Jonjo Shelvey
Mål

Der var yderst vigtige point på spil for begge hold, da Leeds lørdag tog imod Newcastle i Premier League.

Inden kampen lå hjemmeholdet nummer 15 i ligaen, hvor Newcastle havde hårdt brug for point på ligaens 19.-plads.

I første halvleg var det generelt Leeds, der var bedst på bolden og ad et par omgange fik de testet Martin Dubravka i Newcastle-målet, der dog klarede frisag for gæsterne.

Newcastle kom også ved et par muligheder, blandt andet ved Jonjo Shelvey efter en lille halv time, men her var Meslier i Leeds-målet opmærksom, og dermed kunne holdene gå til pause med 0-0.

Anden halvleg fortsatte med samme kampbillede, hvor Leeds var mest på bolden, men ikke fik omsat det til mål. 

Det gjorde Newcastle til gengæld.

Jonjo Shelvey bragte de hårdt prøvede gæster på sejskurs i det 75. minut. 

Det skete efter et frispark fra kanten af feltet, hvor den rutinerede Shelvey fladt sendte bolden i det fjerne hjørne i en situation, hvor målmand Meslier godt kunne have gjort mere ved bolden.

Newcastle vedblev at presse på efter scoringen og pressede af flere omgange Meslier ud i flere redninger for ikke at lukke kampen helt. I det 82. minut appellerede Allan Saint Maximin kraftigt for et straffespark, men dommer Kavanaghs fløjte forblev tavs.

Leeds forsøgte at etablere et pres i slutfasen, men også Newcastle vedblev at forsøge at sig med omstillinger, hvor den sidste skarphed dog manglede.

Bielsas tropper kom til et par tilløb til muligheder til sidst, men det blev ikke for alvor farligt. Newcastle lykkedes pænt med ikke at pakke sig for voldsomt, så meget af spillet foregik langt væk fra Dubravkas mål. 

I stedet var Newcastle uendeligt tæt på at lukke opgøret i det 93. minut, hvor kun en virkelig feberredning af Meslier på Chris Woods afslutning holdt lidt spænding i opgøret.

Ind kom bolden altså ikke i nogen af enderne, og dermed kunne Newcastle trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Med resultatet ligger Leeds endnu nummer 15, mens Newcastle kravler forbi Watford op på 18.-pladsen.

Læs også

Ashley lægger sag an mod ny Newcastle-ejer

Newcastle afvist: Tidl. VB'er koster 355 mio.

Begejstret Bielsa efter sejr: En smuk kamp

52 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0