31/1 2023

Neestrup kan bruge Jordan Larsson på flere pladser: Han gjorde det godt

FCK-cheftræner Jacob Neestrup var tilfreds med det, som Jordan Larsson leverede i sin første kamp for københavnerne. Her blev svenskeren brugt som angriber, men Larsson er et vigtigt kort, da han kan spille flere pladser.

FCK-cheftræner Jacob Neestrup var tilfreds med det, som Jordan Larsson leverede i sin første kamp for københavnerne. Her blev svenskeren brugt som angriber, men Larsson er et vigtigt kort, da han kan spille flere pladser.

Træningskamp

1. runde
FT

FCK

0 - 0

AGF

Jordan Larsson har gjort sit indtog i København, efter han mandag fik sine første minutter i FC København-trøjen.

Svenskeren fik nemlig en halvleg i testkampen mod AGF, hvor han kom ind i stedet for Andreas Cornelius og spillede som frontløber hos københaverne.

Her var det i flere omgange tæt på at blive til en scoring i Larssons uofficielle debut, og efter opgøret fik han da også ros af cheftræner Jacob Neestrup.

- Jeg var tilfreds med det, som jeg så fra ham mod AGF. Det kan altid blive bedre, og det bestræber vi os også på, men som udgangspunkt var jeg tilfreds med, hvad jeg så.

- Han kan jo dække to positioner, det er på kanten og oppe i angrebet. Man skal dog ikke lægge for meget i, at han spillede på toppen denne gang, da der var flere ting i spil, så det var lidt mere tilfældigt, at han spillede den.

- Men han gjorde det godt. Hver gang vi henter en spiller, håber vi på, at han bliver en gevinst, og det gør vi også med Jordan, siger Jacob Neestrup.

Larsson er FCK's anden tilgang i januar-transfervinduet, og for Neestrups vedkommende behøver der ikke at komme flere ind tirsdag, som er sidste dag inden lukketid på transfervinduet.

FCK-cheftræneren slår nemlig fast, at han har truppen, som kan gøre dem til danske mestre.

- Ja, det er hverken truppen eller spillerpotentialet, som er problemet. Det er derimod de otte point, som vi er efter. Så det eneste, som fylder noget, er det danske mesterskab, som vi skal ud og vinde, siger Jacob Neestrup til bold.dk.

FC København indleder foråret i 3F Superligaen den 19. februar, hvor de skal op imod Silkeborg IF på JYSK Park.

Læs også

Jordan Larsson blev klappet på banen: Det er fantastisk i FCK

Neestrup er rolig trods exit-rygter: Haraldsson skal ingen steder

Flere debutanter da FCK og AGF delte i porten

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0