30/9 2022

Nagelsmann forsvarer Kimmich: Ekstremt vigtig for land og klub

Philipp Lahm har kritiseret Joshua Kimmich for at mangle defensiv disciplin, hvilket fik Julian Nagelsmann til at forsvare sin spiller på torsdagens pressemøde.

Philipp Lahm har kritiseret Joshua Kimmich for at mangle defensiv disciplin, hvilket fik Julian Nagelsmann til at forsvare sin spiller på torsdagens pressemøde.

Julian Nagelsmann kommer Joshua Kimmich til undsætning, efter den tyske midtbanespiller modtog kritik fra Bayern-legenden Phillipp Lahm.

Lahm kritiserede Kimmich for ikke at tænke defensivt nok, og at han forsøger at gøre alt for meget for at hjælpe det offensive spil, hvilket koster holdets defensive struktur.

- Alle har ret til at have en holdning. Det tolerer vi. Josh er en ekstremt vigtig spiller for os og landsholdet. Han har fuld tillid begge steder, sagde Nagelsmann på torsdagens pressekonference ifølge Bulinews.

Bayern München-træneren fastslog dog i samme ombæring, at der altid er plads til forbedring – selv hos en stor profil som Kimmich.

- Ligesom alle andre har han ting som han er god til, og ting som han kan forbedre. Det er vigtigt for en spiller, at vide præcis hvad han skal gøre.

Bayern er uden sejr i fire Bundesligakampe i streg. Fredag aften får de muligheden for at komme af med den dårlige stime, når de møder formsvage Bayer Leverkusen kl. 20:30 på Allianz Arena.

Læs også

Nagelsmann om Bayern-krise: Ikke min skyld det hele

Southgate: England har ingen som Kimmich

Bayern-boss freder Nagelsmann: Har vores fulde opbakning

Kimmich: Ny udfordring på et tidspunkt

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0