30/9 2022

Musiala i hopla da Bayern kørte Leverkusen over

Jamal Musiala strålede for Bayern München, der vandt 4-0 over kriseramte Bayer Leverkusen fredag aften på Allianz Arena. Den 19-årige tysker var involveret i tre mål.

Jamal Musiala strålede for Bayern München, der vandt 4-0 over kriseramte Bayer Leverkusen fredag aften på Allianz Arena. Den 19-årige tysker var involveret i tre mål.

Bundesliga

8. runde
FT

BMU

4 - 0

LEV

3'
1 0
Leroy Sané
Mål
17'
2 0
Jamal Musiala
Mål
39'
3 0
Sadio Mané
Mål
84'
4 0
Thomas Müller
Mål

Fredag aften mødtes Bayern München og Bayer Leverkusen i Bundesligaen. Bayern kom ind til kampen uden sejr i de fire foregående Bundesligakampe og Leverkusen havde kun én ligasejr hidtil. 

Bayern München fik en regulær drømmestart på kampen, da Leroy Sané i feltet kunne møde et fladt indlæg fra Jamal Musiala, og stensikkert score til 1-0 efter bare tre minutter.

Efter chokstarten var det ikke underligt Bayern, der kom bedst ud af den efterfølgende periode. Hjemmeholdet var mest på bolden, og Bayer Leverkusen måtte tage til takke med pletvise boldbesiddelser.

Bayerns dominans førte til endnu en scoring efter 17 minutter. Denne gang var det Musiala, der sparkede bolden i mål fra en skarp vinkel. Leverkusen-keeper Lukas Hradecky så meget svag ud i situationen, og selv han vil nok efterfølgende erkende, at han skulle have reddet afslutningen.

Og Bayern fortsatte bare med at dominere kampen. Med en masse boldbesiddelse i første halvleg, var det ikke meget Leverkusen fik lov til omkring hjemmeholdets felt.

I det 38. minut forsøgte Robert Andrich sig med et langskud, som gik lige over Manuel Neuers mål, og på den efterfølgende spilsekvens kunne Bayern så reelt lukke kampen efter Musiala fandt Sadio Mané på buen. Senegaleseren drejede et par gange om sig selv og afsluttede fladt med venstre fod og scorede til 3-0.

Det blev også pausestillingen efter en flot halvleg af Jamal Musiala.

Anden halvleg begyndte som første halvleg sluttede, og var det ikke for en flot Hradecky-redning i det 54. minut, kunne Mané have gjort føringen endnu større.

Derfra kørte Bayern mere eller mindre kampen hjem på autopilot. Leverkusen blev ikke særligt farlige, og Bayern skruede også tempoet ned.

Det skulle dog gå fra ondt til værre for Leverkusen, da deres finske keeper efter 84 minutter, med bolden for fødderne i eget felt, gled og skubbede bolden ud til en helt fri Thomas Müller, der scorede til 4-0 med et karrierens nemmere mål. 

Sejren sender Bayern op på Bundesligaens andenplads. Modsat er Leverkusen rykket en plads ned og indtager nu rækkens Relegationsplatz med kun fem point efter otte kampe. 

Læs også

Nagelsmann forsvarer Kimmich: Ekstremt vigtig for land og klub

Nagelsmann om Bayern-krise: Ikke min skyld det hele

Bayern-boss er forsigtig med Coman: Måske med mod Dortmund

Bayern-lejesvend vil ikke tilbage: Ikke så længe Neuer er der

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0