19/5 2021

Müller og Hummels får comeback til EM

Thomas Müller og Mats Hummels er begge tilbage i Tysklands EM-trup, efter de længe har været holdt ude af landstræner Joachim Löw.

Thomas Müller og Mats Hummels er begge tilbage i Tysklands EM-trup, efter de længe har været holdt ude af landstræner Joachim Löw.

Bundesliga

21. runde
lør 5. feb 17:30

BMU

vs

RBL

Onsdag blev den tyske EM-trup præsenteret, da Joachim Löw satte navn på de 26 spillere, der skal forsøge at hente en EM-titel til Die Mannschaft.

Og her var der et par 'nye' ansigter, da landstræneren har givet comeback til Bayern Münchens Thomas Müller og Dortmunds Mats Hummels, efter de ikke har været en del af landsholdet siden 2018, hvor tyskerne skuffede stort.

Det har Löw fået meget kritik af, da landsholdets form ikke er blevet bedre, mens en spiller som Müller har imponeret stort for Bayern siden da.

Desuden er Leeds' Robin Koch udtaget til defensiven, mens Jamal Musiala også har fundet vej til EM-truppen efter blot to landskampe.

Tyskland indleder deres EM-slutrunde, når de den 15. juni tørner sammen med Frankrig. De har dog lige en træningskamp mod Danmark den 2. juni.

Du kan se hele truppen nedenfor.

 

Læs også

Reus melder fra til EM: Kroppen skal hviles

DFB-præsident går af efter nazi-kommentar

Ter Stegen skal behandles: Glipper EM

Müller om Flick: Man skal være tykhudet

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0