25/10 2021

Moyes: Jeg forventer at vi ligger i top fire

David Moyes udtaler ovenpå søndagens sejr over Tottenham, at han forventer, at holdet ligger i top fire i Premier League.

David Moyes udtaler ovenpå søndagens sejr over Tottenham, at han forventer, at holdet ligger i top fire i Premier League.

Premier League

9. runde
FT

WHU

1 - 0

TOT

72'
1 0
Michail Antonio
Mål

Søndag eftermiddag tog West Ham en 1-0-sejr hjemme over Tottenham, hvorfor de nu har passeret deres London-naboer i tabellen og nu ligger nummer fire.

David Moyes var efterfølgende også godt tilfreds med præstationen, og han udtaler, at han ikke bare ønsker, men også forventer, at West Ham bliver et hold i top fire.

- Det er, hvor jeg have os til at være, det er, hvor jeg forventer, at vi er, vurderer Moyes overfor Sky Sports efter kampen.

Han erkender dog, at det var en tæt kamp, som krævede, at West Ham vandt med andre metoder end vanligt.

- Jeg synes, at kampen var tæt. Vi spillede en smule anderledes i dag på den måde, at det var godt at se, at vi vandt kampen uden at have bolden så meget. I Premier League-kampe er du nødt til at finde på forskellige måder at vinde dem, siger Moyes.

Foruden sejren var Moyes også godt tilfreds med, at holdet ikke indkasserede i slutminutterne, som de har gjort et par gange, efter de har spillet i Europa i midtugen.

- Tottenham havde en del boldbesiddelse, men overordnet set var vi modstandsdygtige. Spillerne kæmpede og var fantastiske. Vi har indkasseret mål i det sidste minut i kampe efter Europa, så det kom vi over i dag, siger en tilfreds Moyes.

West Ham er med resultatet nyt hold i top fire, og næste opgave for dem i ligaen er på søndag ude mod Aston Villa. Inden da møder de Manchester City hjemme i Carabao Cuppen.

Læs også

Nuno: Vi var det bedre hold - vi var i kontrol

Antonio blev helten i Tottenham-nedtur

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0