2/7 2020

Moyes: Begynder at miste troen på VAR

David Moyes er ikke tilfreds med VAR, efter West Ham igen følte sig uretfærdigt behandlet onsdag aften i kampen mod Chelsea.

David Moyes er ikke tilfreds med VAR, efter West Ham igen følte sig uretfærdigt behandlet onsdag aften i kampen mod Chelsea.

Premier League

32. runde
FT

WHU

3 - 2

CHE

42'
0 1
Willian
Mål på straffe
45'
1 1
Tomas Soucek
Mål
51'
2 1
Michail Antonio
Mål
72'
2 2
Willian
Mål
89'
3 2
Andriy Yarmolenko
Mål

West Ham vandt onsdag aften 3-2 over Chelsea, men efter kampen var der ikke fuld tilfredshed at spore hos manager David Moyes.

Han følte sig nemlig nødsaget til at kritisere VAR, der havde annulleret et West Ham-mål, fordi en liggende Michael Antonio i en offside-position skulle have forstyrret Chelsea-målmanden Kepa Arrizabalagas udsyn.

- Jeg begynder at miste troen på VAR fuldstændigt. Jeg vil ikke hænge mig i beslutningerne, men det er det, jeg gør nu. Alle siger til mig, at de synes målet skulle have stået ved magt, siger han til Sky Sports og fortsætter adspurgt:

- Jeg fik ondt af mig selv. Jeg spyede. Jeg tænkte: Får vi nogensinde en kendelse vores vej her?

- Alt gik imod os. Nogle af de ting, der er gået imod West Ham, har været virkelig ringe. Jeg kan ikke forklare det. Jeg sagde til spillerne, at vi er nødt til at skabe vores eget held, og det gik vores vej til aften.

- Vi pressede hårdt på og gjorde en masse gode ting. Spillerne fortjener en stor mængde kredit, for de holdt fast og fik deres belønning.

West Ham er nummer 16 i Premier League med tre point ned til nedrykning.

Læs også

Lampard: Vi gør ikke som de store drenge

Chelsea og AC tabte til sidst i dramatisk opgør

21 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0