12/12 2019

Mourinho før knockout: De andre vil frygte os

Jose Mourinho mener, at Tottenhams potentielle modstandere vil frygte London-mandskabet, når der skal trækkes lod til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Jose Mourinho mener, at Tottenhams potentielle modstandere vil frygte London-mandskabet, når der skal trækkes lod til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Champions League gruppe B

6. runde
FT

BMU

3 - 1

TOT

14'
1 0
Kingsley Coman
Mål
20'
1 1
Ryan Sessegnon
Mål
45'
2 1
Thomas Müller
Mål
64'
3 1
Philippe Coutinho
Mål

Tottenhams reserver tabte onsdag aften klart til Bayern München, men det rykkede ikke ved stillingen i Champions League-tabellen.

Englænderne endte på andenpladsen, og det betyder, at klubben i ottendedelsfinalen skal møde et af de hold, der endte på førstepladsen i en af de andre grupper.

Manager Jose Mourinho anser sit hold som værende en skrækmodstander for de andre hold.

- Jeg tror ikke, de hold, der sluttede på førstepladsen, ønsker at spille mod os. Jeg synes, vi er et af de stærkeste hold blandt toerne, siger Jose Mourinho ifølge Sky Sports.

Dortmund, Real Madrid, Atletico Madrid, Chelsea og Napoli er blandt de øvrige hold, der endte på andenpladsen i deres grupper.

Den karismatiske manager brugte en del tid på at slå fast, at han helt bevidst sparede spillere i onsdagens opgør, og at det forstod spillerne udmærket.

- I dag handlede det ikke om at være klar eller ikke være klar. I dag var vi i den svære situation, at vi skulle spille og forberede os til en kamp, hvor der ville være mere fokus på de spillere, der fik hvile, end de spillere der spillede kampen og kæmpede for et resultat.

- Det er svært at skjule for gutterne, for de er intelligente og forstår, at mit fokus var på det, der kommer efter den her kamp, siger Jose Mourinho.

Der trækkes lod til Champions League-ottendedelsfinalerne på mandag.

Læs også

Tottenham-målscorer håber på mere spilletid

Fuld spilletid til Eriksen da Bayern slog Spurs

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0