2/3 2021

Moses: Conte er den bedste nogensinde

Den tidligere Inter-spiller Victor Moses fortæller, at Antonio Conte er den bedste cheftræner, som han nogensinde har haft.

Den tidligere Inter-spiller Victor Moses fortæller, at Antonio Conte er den bedste cheftræner, som han nogensinde har haft.

Serie A

31. runde
I morgen 18:45

NAP

vs

INT

Victor Moses har været udlejet en del gange fra Chelsea, hvor han i denne sæson er sendt en tur til russiske Spartak Moskva frem til sommer.

Tidligere har den 30-årige midtbanespiller haft Antonio Conte som cheftræner, da italieneren har haft ansvaret for Moses i både Chelsea og i Inter, og den nuværende Spartak-spiller har kun ros tilovers for Conte.

Det udtaler han ifølge Football Italia.

- Conte er den bedste træner, jeg nogensinde har haft. Han hjalp mig med at tro på mig selv. Og fokusset er netop på det menneskelige, og ikke bare fordi jeg fandt en ny position på højrekanten, udtaler Victor Moses ifølge Football Italia og fortsætter.

- Jeg var klar til at vende tilbage til Inter, før jeg skiftede til Spartak. Jeg havde allerede diskuteret alt med Conte, men der var noget, som ikke fungerede. Måske var det den økonomiske situation, men det ved jeg ikke.

I denne sæson står Victor Moses noteret for 10 kampe i den russiske liga, hvor han har scoret et enkelt mål.

Læs også

Conte om Lukaku: Han er usædvanlig

Conte: Det var Eriksens bedste kamp i Inter

Conte efter skænderi: Jeg er ked af det

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0