7/2 2023

Mislykket panenka-forsøg kostede FCK i straffedrama

Det endte med straffespark efter 0-0 i ordinær spilletid, da FC København og Viking mødtes, hvor Viking vandt efter Noah Sahsah missede et panenka-forsøg

Det endte med straffespark efter 0-0 i ordinær spilletid, da FC København og Viking mødtes, hvor Viking vandt efter Noah Sahsah missede et panenka-forsøg

The Atlantic Cup

1. runde
FT

FCK

5 - 6

VIK

FC København testede tirsdag aften mod norske Viking i Atlantic Cup.

FCK havde blandt andre ikke nyindkøbet Diogo Goncalves, Andreas Cornelius og Kamil Grabara med til kampen, men man startede til gengæld med andre stærke kort i form af Rasmus Falk, Victor Claesson og Mohamed Daramy.

Også nyindkøbet Jordan Larsson var at finde blandt de startende, så det var absolut et konkurrencedygtigt mandskab, FCK indledte kampen med.

Det var da også dem, som startede kampen bedst med massiv dominans, og Roony Bardghji havde en god chance nærmest med det samme, da han kom på et indlæg af Christian Sørensen.

Svenskerens forsøg gik dog lige forbi.

Claesson gjorde sig herefter bemærket af et par omgange, og efter 20 minutter fik han også bolden i kassen, men der var blevet vinket for, at bolden havde været ude kort forinden.

Kort efter var Claesson på færde igen, da Daramy fandt ham, men denne gang blev det stolpen, som kom i vejen for et føringsmål til københavnerne.

Med ti minutter tilbage af første halvleg viste Larsson sig også lidt frem, da han havde et forsøg med hælen styret fra den nærmeste mod den fjerneste stolpe, men bolden sneg sig lige udenom.

De norske modstandere var ikke meget fremme på FCK's banehalvdel før pausen, og de gange de var fremme, tog Kalle Johnsson og FCK-forsvaret sig roligt af det.

Der manglede imidlertid et mål, og det kom FCK også til at lede længe efter i anden halvleg.

Larsson noterede sig for den første chance efter en times spil, men den var til gengæld også stor, da han var helt fri midt foran Viking-målet, men han fik slet ikke ordentligt ram på bolden, så den gode mulighed endte med en stor afbrænder.

Herefter skiftede begge hold en hel del spillere, og det ødelagde rytmen i kampen, som ikke bød på mange chancer efter pausen, hvorfor det begyndte at lugte af en straffesparkskonkurrence i træningsturneringen.

Viking kom med fem minutter tilbage tæt på at snuppe de tre point sent, da Simen Kvia-Egeskov kom fri til skud i FCK-feltet, men Denis Vavro fik heroisk reddet i sidste øjeblik.

Det endte derfor med straffesparkskonkurrence, og her trak nordmændene det længste strå, efter Vavro først havde høvlet bolden langt over målet, og unge Noah Sahsah til sidst brændte sit panenka-forsøg og blev grebet ud. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0