23/1 2022

Milan og Juventus delte i chancefattigt opgør

Det store festfyrværkeri udeblev, da Milan og Juventus mødtes søndag aften i Serie A. 0-0 endte opgøret, der bød på få store chancer, en masse frispark og et par solide defensive organisationer.

Det store festfyrværkeri udeblev, da Milan og Juventus mødtes søndag aften i Serie A. 0-0 endte opgøret, der bød på få store chancer, en masse frispark og et par solide defensive organisationer.

Serie A

23. runde
FT

ACM

0 - 0

JUV

Det var et par italienske sværvægtere, der mødtes på San Siro søndag aften.

Her tog AC Milan, der ligger nummer tre i Serie A, nemlig imod Juventus, der inden opgøret lå på en skuffende femteplads.

Og det var hjemmeholdet, der var bedst i førstehalvleg.

Allerede efter få minutter var der stærke appeller for et straffespark mod Davide Calabria, og det vakte nogen Milan-protester, da dommeren i stedet dømte frispark til Juventus-forsvaret.

I det 19. minut opstod endnu en mulighed til Rossoneri, da et besnærende pasningsspil endte med, at Rafael Leao forsøgte sig med en fin afslutning fra kanten af feltet, men Wojciech Szczęsny klarede flot i Juventus-målet.

Davide Calabria forsøgte sig med en stærk afslutning fra distancen i det 29. minut, der dog gik snert over mål. Den havde næsten fortjent en bedre skæbne, og vurderet på spil og chancer ville en Milan-føring på dette tidspunkt ikke været ufortjent, men i stedet kunne holdene gå til pause med 0-0.

Juventus startede mere optimistisk ud i anden halvleg, og efter fire minutter tilspillede de sig deres hidtil største chance, da Alvaro Morata headede fra en fri position, men spanierens forsøg gik skuffende langt forbi målet.

Samme Morata appellerede for et straffespark i det 58. minut, men igen var dommeren upåvirkelig og dømte ikke straffespark i situationen.

Generelt var anden halvleg en mere lige slagudveksling, end tilfældet var i første, uden at nogen af holdene kom frem til de helt åbne chancer.

Fælles for holdene var det, at de ikke investerede flere mænd i offensiven, end at det defensive fundament var sikret, og derfor var det to hold, der kæmpede med at lirke hinandens forsvar op.

Milan forsøgte sig med flere indlæg, både flade og høje, men helt farligt blev det sjældent i anden halvleg. Dertil stod Juventus for kompakt i deres dybe forsvar.

I kampens afslutning krævede det en vis kreativitet som seer at opstøve en reel chance. Weston McKennie steg til vejrs efter 82 minutter, men igen var der hverken snert eller præcision over afslutningen, der gik over og ved siden af mål.

Kampen endte uden scoringer, og dermed kunne de to hold tage et point med hver fra den lidet ophidsende affære i Milano.

AC Milan ligger fortsat nummer to i Serie A, hvor Juventus endnu er at finde på femtepladsen.

Læs også

Maldini bekræfter: Theo H. tæt på forlængelse

Zlatan: Ikke klar til at ryge en cigar endnu

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0