1/7 2022

Milan og fire spillere straffes for Inter-hån

AC Milan og fire spillere straffes for deres opførsel under klubbens mesterskabsparade, hvor de hånede lokalrivalerne fra Inter.

AC Milan og fire spillere straffes for deres opførsel under klubbens mesterskabsparade, hvor de hånede lokalrivalerne fra Inter.

- Stik Coppa Italia op i røven.

Det var budskabet på et banner, som flere AC Milan-spillere holdt op, da Milan fejrede sit mesterskab med en paradekørsel i en åben bus.

Banneret var naturligvis en stikpille til Inter, som i år måtte nøjes med pokaltriumfen, mens AC Milan altså vandt Serie A.

Derudover skal flere spillere også have sunget stødende sange om Inter, og det får nu konsekvenser.

Nyhedsbureauet AP skriver, at AC Milan og fire konkrete spillere straffes med bøder.

Klubben skal betale knap 90.000 kroner, mens Theo Hernandez, Mike Maignan og Sandro Tonali får en bøde på cirka 30.000 kroner. Rade Krunic må af med 37.500 kroner.

Hernandez og Krunic straffes ifølge AP for stødende og vulgære råb om Inter samt at holde et banner.

Maignan straffes kun for at holde et banner, mens Tonali får bøden for at bære en trøje, der havde et 'meget stødende og vulgært' budskab mod Inter.

Det specificeres ikke, hvad spillerne har råbt, eller hvad der har stået på trøjen.

Under paraden spurgte Zlatan Ibrahimovic drillende fansene, om de skulle sende en besked til Hakan Calhanoglu, som inden sidste sæson tog det forbudte skifte fra AC Milan til Inter.

Det har Calhanoglu siden langet ud efter Zlatan for, hvilket du kan læse her.

Læs også

Skuffet Calhanoglu langer ud efter Zlatan

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0