10/9 2021

Mikel Arteta: Døren er åben for Jack Wilshere

Mikel Arteta fortæller på pressemødet forud for lørdagens kamp mod Norwich, at døren i Arsenal er åben for Jack Wilshere til at træne med.

Mikel Arteta fortæller på pressemødet forud for lørdagens kamp mod Norwich, at døren i Arsenal er åben for Jack Wilshere til at træne med.

Premier League

15. runde
I morgen 20:00

EVE

vs

ARS

Jack Wilshere er blevet 29 år og står i den penible situation, at han ikke har nogen arbejdsgiver for tiden.

Tidligere har han fortalt, at der ikke er nogle klubber, som er interesserede, fordi de er bekymrede over hans skadeshistorik, og så har han senest trænet med i den italienske Serie B-klub Como, hvor det dog efter sigende ikke var muligt at registrere ham i truppen.

Men nu kommer der så måske en anden mulighed for den tidligere engelske landsholdsspiller.

Hans tidligere holdkammerat og nuværende manager for Arsenal, Mikel Arteta, åbner nemlig døren i klubben op for Wilshere, der ifølge Arteta lader til at være velkommen på træningsbanen.

- Han er en, som jeg kender, som jeg delte omklædningsrum med. Én der er så elsket rundt omkring i klubben af alle personer her. Vores døre er altid åbne, siger Arteta på pressemødet.

Hermed lyder det i hvert fald som en mulighed for Wilshere, og om der så ville være en mulighed for at få en kontrakt med klubben igen, ville så nok komme an på, hvad hans fødder efterhånden kan.

Wilshere startede sin professionelle karriere ved at bryde igennem hos netop Arsenal under Arsene Wenger tilbage i 2008, og han forlod først klubben tilbage i 2018 ti år senere.

Han har undervejs været med til at vinde et par FA Cup-trofæer og en Community Shield.

Sidste sæson var Wilshere på kontrakt i Bournemouth og spillede 18 kampe i løbet af sæsonen.

For tiden er han stadig uden kontrakt, men har til Gazzetta dello Sport udtalt, at han er klar til at prøve kræfter med det italienske, hvis nogle klubber er interesserede.

På rygtebørsen har de skotske mestre fra Rangers FC også været nævnt som en mulig destination, og nu lader Arsenal så altså også til at byde ind.

Læs også

Wilshere træner i Como: Kan ikke registreres

Wilshere overvejer stop: Ingen vil have mig

Bournemouth forlænger ikke med Wilshere

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0