7/10 2022

Michael Hansen har stor respekt: Vil trække fra NFC

FC Fredericia-cheftræner Michael Hansen mener, at holdet skal passe på Nykøbing FC, og det er på trods af, at Nykøbing FC kun har fået to point i denne sæson. 

FC Fredericia-cheftræner Michael Hansen mener, at holdet skal passe på Nykøbing FC, og det er på trods af, at Nykøbing FC kun har fået to point i denne sæson. 

Fredag aften bliver der spillet NordicBet Liga-bold på Monjasa Park, når FC Fredericia får besøg af Nykøbing FC. 

Udeholdet har fået en skidt start på sæsonen med blot to point efter de første 11 kampe. 

FC Fredericia har derimod fået skrabet 11 point sammen i de første 11 kampe, men selvom Nykøbing FC ikke vundet i denne sæson af NordicBet Ligaen, så siger FC Fredericia-cheftræner Michael Hansen, at holdet skal toppræstere for at få tre point.

- Vi glæder os til at komme hjem igen, og jeg synes også, at vi skylder en hjemmesejr, og i de seneste to kampe haf vi mødt to virkelig gode hold i SønderjyskE og Hvidovre, hvor vi har tabt. Derfor trænger vi til en hjemmesejr. 

- Vi har respekt for Nykøbing, da de ligger nede i den ende, som vi også gør. Det er en direkte konkurrent, selvom der kun er spillet en tredjedel af sæsonen, og man skal forsøge ikke at gøre for store ting op. 

- Lige nu og her handler det om at trække endnu længere væk og ikke invitere dem tættere på. Vi har mødt dem mange gange i det seneste stykke tid - en gang i sommeråbningen og fire gange i den seneste sæson. Der har været mange okay lige kampe, siger Michael Hansen til klubbens YouTube-kanal.

FC Fredericia vandt i den seneste spillerunde over HB Køge.

Læs også

Michael Hansen efter sejr over Agger og co: Utroligt

Fredericia sænkede HB Køge - Næstved slog Hillerød

Kontant Mike Jensen: Vi skal slå Fredericia

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0