25/9 2020

MFF om EL-millioner: Alt tæller i et corona-år

Malmös direktør Niclas Carlnén kalder det meget vigtigt at komme i Europa League-gruppespillet i år, da corona-pandemien har kostet klubben dyrt.

Malmös direktør Niclas Carlnén kalder det meget vigtigt at komme i Europa League-gruppespillet i år, da corona-pandemien har kostet klubben dyrt.

Europa League Kvalifikation

3. runde
FT

MAL

5 - 0

NKL

5'
1 0
Isaac Kiese Thelin
Mål
17'
2 0
Isaac Kiese Thelin
Mål
31'
3 0
Adi Nalic
Mål
52'
4 0
Eric Larsson
Mål
72'
5 0
Søren Rieks
Mål

Malmö slog torsdag Lokomotiva Zagreb med 5-0 og er dermed klar til en playoff-kamp om en plads i gruppespillet mod Granada.

Malmö har tidligere haft stor succes i Europa, men i år er det vigtigere end normalt at komme med i et gruppespil.

Corona-pandemien har kostet klubben mange penge, og derfor vil det være en særdeles brugbar økonomisk indsprøjtning at få sikret europæiske millioner.

Ifølge Aftonbladet vil en sejr over Granada på torsdag give Malmö godt 27 millioner svenske kroner, mens klubben ifølge avisen regner med et underskud på 35 millioner i år.

- Der er et stykke fra, at vi kommer i balance med vores økonomiske resultat, siger Carlnén til avisen.

- I et normalt år ville vi have fuldt hus til sådan en playoff-kamp, så det ville også give store indtægter. Men enhver krone tæller og er vigtig for MFF i et corona-år. Det hjælper os hele vejen. 

Sportbladet skriver videre, at Malmö allerede nu har sikret præmiepenge for, hvad der svarer til otte millioner danske kroner, selv hvis holdet taber på torsdag til Granada.

Ifølge Sportbladet hentede Malmö i sidste sæson mere end 70 millioner kroner for klubbens præstationer i Europa League, hvor holdet nåede 1/16-finalen.

Læs også

Jon Dahl om Granada-møde: Det er utur

Søren Rieks strålede da Malmö vandt 5-0

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0