30/5 2022

Messi om Ballon d'Or: Ingen tvivl i år

Ifølge PSG-stjernen Lionel Messi, hersker der ingen tvivl om, at Real Madrids Karim Benzema fortjener at vinde årets Ballon d'Or.

Ifølge PSG-stjernen Lionel Messi, hersker der ingen tvivl om, at Real Madrids Karim Benzema fortjener at vinde årets Ballon d'Or.

Ligue 1

21. runde
I morgen 20:00

MON

vs

PSG

Karim Benzema har aldrig vundet Ballon d'Or. Det har argentinske Lionel Messi til gengæld. PSG-stjernen har vundet titlen syv gange. Han er den seneste vinder af trofæet, men i år er der ikke tvivl om, hvem vinderen bliver.

Det siger Messi i et interview med TyC Sports.

- Jeg tror, ​​der er ingen tvivl. Det er meget tydeligt, at Benzema har haft et spektakulært år, og han endte med at vinde Champions League. Han var afgørende fra ottendedelsfinalen og fremefter i alle kampene. Jeg tror, ​​der er ingen tvivl i år.

I samme interview satte argentineren et par ord på sin fremtid i den argentinske landsholdstrøje, og om han ville fortsætte frem til VM i 2026.

- Den er anden gang, jeg siger, at efter VM er jeg nødt til at gentænke mange ting, og jeg ved det ikke. Sandheden er, at jeg tænker over det her, og så vil jeg se. 

- Se, hvad der sket nu. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville ende med at spille et andet sted end Barcelona, og fra den ene dag til den anden var jeg nødt til at forlade klubben. Der kan ske mange ting, fodbold er meget foranderligt.

Messis næste kamp for Argentina er mod Italien, når de tørner sammen i 'Finalissima'. Det er en finalekamp mellem EM- og Copa America-vinderne.

Læs også

Messis agent afviser vildt Miami-rygte

Messi og Mbappé-tryllerier bag PSG-storsejr

34 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0