30/5 2022

Messi: Næste år bliver helt anderledes

Lionel Messi skiftede sidste sommer fra FC Barcelona til PSG, og selvom den argentinske stjerne har scoret 11 mål og lavet 14 assists, har spillet ikke fungeret helt.

Lionel Messi skiftede sidste sommer fra FC Barcelona til PSG, og selvom den argentinske stjerne har scoret 11 mål og lavet 14 assists, har spillet ikke fungeret helt.

Ligue 1

21. runde
I morgen 20:00

MON

vs

PSG

Men næste år bliver helt anderledes.

Det siger Messi i et interview med TyC Sports.

- Når jeg tænker på mig selv, og hvad der skete i år, tænker jeg kun på at vende situationen. Jeg prøver at glemme følelsen af ​​at have skiftet klub, og at det ikke gik godt for mig ( i det første år, red.).

- Og som du sagde, så ved jeg, at dette år bliver anderledes. Jeg er allerede forberedt på, hvad der kommer, jeg kender klubben, jeg kender byen, jeg er lidt mere tryg ved omklædningsrummet og med mine holdkammerater, og jeg ved, at det bliver anderledes.

I samme interview satte argentineren et par ord på de få kampe, hvor PSG-fans buhede af Messi og holdkammeraterne i deres utilfredshed over, at de var røget ud af Champions League:

- Det er også nyt for mig. Det er en anden situation. Det var aldrig sket for mig i Barcelona, ​​tværtimod. Det er ikke første gang, at en sådan situation er sket for Paris (PSG, red.), altså at blive elimineret fra Champions League på den måde, og vreden er forståelig.

Messis næste kamp for Argentina er mod Italien, når de tørner sammen i 'Finalissima'. Det er en finalekamp mellem EM- og Copa America-vinderne.

Læs også

Chiellini før afskedskamp: Messi er et ikon

Messi om Ballon d'Or: Ingen tvivl i år

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0