15/8 2022

Medier: Chelsea har budt 350 mio. på ung Everton-profil

Ifølge flere engelske medier har Chelsea afgivet et konkret bud på Evertons Anthony Gordon. BBC skriver, at buddet i første omgang er blevet afvist.

Ifølge flere engelske medier har Chelsea afgivet et konkret bud på Evertons Anthony Gordon. BBC skriver, at buddet i første omgang er blevet afvist.

Anthony Gordon spillede sig i sidste sæson op som en bærende profil for Everton, de flotte præstationer fik efterfølgende andre klubber til at holde øje med den 21-årige englænder. 

Tidligere på sommeren har klubber som Newcastle og Tottenham været meldt interesseret, men nu skriver flere engelske medier som BBC, Sky Sports og Evening Standard, at Chelsea har afgivet et konkret bud. 

Ifølge medierne har Chelsea budt 40 millioner pund, hvilket svarer til omkring 350 millioner kroner. 

BBC skriver, at buddet i første omgang er blevet afvist, men at Chelsea skulle være klar til at vende tilbage med et forhøjet bud. Mediet beretter videre, at en endelig aftale hurtigt kan falde på plads, da de personlige vilkår ikke vil blive et problem.  

Everton håber ifølge Sky Sports at kunne presse prisen op på 50 millioner pund, hvis klubben skal lade Gordon gå denne sommer. 

Anthony Gordon er et produkt af Evertons eget talentarbejde, han har kontrakt frem til sommeren 2025. Øjeblikkeligt er det blevet til 62 kampe på klubbens førstehold.  

Læs også

Everton forlænger med udlejet angriber

Martinez om Evertons Onana: Som en ung Vieira

Everton køber dyr midtbanespiller

Medie: Everton afviser bejlere til Anthony Gordon

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0