21/6 2019

Medie: United vil sælge Lukaku for 625 mio.

Manchester United skulle ifølge Sky Sports være villige til at sælge Romelu Lukaku, hvis klubben modtager et bud på omkring 625 millioner kroner.

Manchester United skulle ifølge Sky Sports være villige til at sælge Romelu Lukaku, hvis klubben modtager et bud på omkring 625 millioner kroner.

Europa League Slutspil

semifinale
søndag 19:00

SEV

vs

MUN

Romelu Lukaku har for nyligt flirtet med idéen om at spille for Inter-manageren Antonio Conte, og nu melder engelske Sky Sports, at Lukakus arbejdsgiver Manchester United kan være klar til at slippe den belgiske angriber, hvis det rette bud kommer.

Det bud skal ifølge mediet være på omkring 625 millioner kroner, hvis United skal acceptere et salg af 26-årige Lukaku, der nettede 15 gange i 45 kampe i den forgangne sæson.

På det seneste er forbindelsen til Inter og Conte blevet stærkere, men Sky Sports skriver, at den engelske storklub endnu ikke har modtaget et bud.

Det kan blandt andet skyldes, at Inter fortsat er under en økonomisk straf, der udløber den 30. juni, hvorfor Sky Sports mener, det er usandsynligt, hvis noget sker inden da.

Lukaku har spillet i Manchester United siden sommeren 2017, og den store angriber har kontrakt til sommeren 2022.

Læs også

Rygtetid: Inter vil bytte Icardi for Lukaku

Efter Inter-rygter: Lukaku storroser Conte

Lukaku har besluttet sig: Forventer travl pause

Uniteds Lukaku drømmer om Serie A

22 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0