25/11 2021

Medie: Trabzonspor også ude efter FCM-talent

Trabzonspors fanmedie Haber61 melder torsdag, at den tyrkiske klub skulle være interesseret i at hente FC Midtjyllands Aral Simsir, der også har tyrkiske aner. 

Trabzonspors fanmedie Haber61 melder torsdag, at den tyrkiske klub skulle være interesseret i at hente FC Midtjyllands Aral Simsir, der også har tyrkiske aner. 

Süper Lig

8. runde
lørdag 14:00

KAY

vs

TRA

I midtugen bankede FC Midtjyllands U19-hold Trabzonspors U19-hold godt og grundigt med eftertrykkelige 5-0 i Youth League. 

Det første opgør i Tyrkiet havde midtjyderne også vundet sikkert med 5-2, og de flotte præstationer af de unge FCM'ere har nu affødt interesse fra den tyrkiske klubs seniorhold, som ifølge et tyrkisk medie skulle have interesse i Aral Simsir. 

Den 19-årige FCM-spiller har også tyrkiske aner i blodet, og så scorede han senest et lækkert frisparksmål i tirsdagens 5-0-sejr i Youth League. 

Det er fanmediet Haber61, der mener at vide, at der er konkret interesse for FCM's offensivspiller, der også beretter, at Trabzonspor skulle have fulgt Simsir i de seneste to års tid. 

Trabzonspor, som fører den tyrkiske liga i år med Andreas Cornelius på holdet, er dog ikke den eneste tyrkiske klub, der er blevet meldt interesseret i den talentfulde offensivspiller, da Galatasaray tidligere også har været på banen. 

I dag er Simsir dog udtaget til FC Midtjyllands kamptrup i Europa League på hjemmebane mod Braga, som han først og fremmest kan forholde sig til. 

Læs også

FCM har unge YL-målscorere med mod Braga

Medie: Galatasaray jagter FCM-talent

To dage før SL-åbner: FCM-talent har corona

Ung FCM-kant tripper: Havde håbet på mere

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0