15/8 2022

Medie: Tidl. Liverpool-boss afviser topstilling i Chelsea

Chelsea havde udset sig Michael Edwards som ny sportsdirektør, men ifølge The Athletic har englænderen afvist klubbens tilnærmelser. 

Chelsea havde udset sig Michael Edwards som ny sportsdirektør, men ifølge The Athletic har englænderen afvist klubbens tilnærmelser. 

Carabao Cup

4. runde
tor 22. dec 20:00

MCI

vs

LIV

Der har været fart på ledelsesgangene i Chelsea denne sommer. Klubben har fået nye ejere, og flere nøglepersoner har forladt klubben. 

Én af de personer er Marina Granovskaia, som var sportsdirektør i Chelsea. Derfor er London-klubben nu på udkig efter en afløser, og her skulle førstevalget have været Michael Edwards. 

Edwards har en fortid i klubber som Tottenham og Liverpool, han er især blevet anerkendt for sit arbejde hos sidstnævnte, hvor han var ansat fra 2011 frem til denne sommer.  

Ifølge pålidelige The Athletic har Chelsea taget kontakt til Edwards, men den 43-årige englænder har afvist henvendelsen. 

Edwards ønsker ifølge mediet at tage en pause, derfor har han ikke tænkt sig at tage et nyt job i den nærmeste fremtid.

Englænderen har i løbet af sin ansættelse i Liverpool haft flere forskellige stillinger, han var ansat som sportsdirektør fra november 2016 og frem til sommeren 2022.

Chelsea-ejer Todd Boehly har midlertidigt overtaget rollen som sportsdirektør. Det er således amerikaneren, som har stået for klubbens transfers denne sommer.

Læs også

Koulibaly: Målet føltes fantastisk - remis gjorde ondt

Medier: Chelsea har budt 350 mio. på ung Everton-profil

Tuchel kritiserer dommer efter intenst London-opgør

Tuchel om Conte-batalje: Troede øjenkontakt hørte til håndtryk

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0