23/1 2021

Medie: Serie A-klub har budt på Junker

Serie A-klubben Crotone har angiveligt sendt et bud på omkring 11 millioner danske kroner afsted til Bodø/Glimt som betaling for Kasper Junker. 

Serie A-klubben Crotone har angiveligt sendt et bud på omkring 11 millioner danske kroner afsted til Bodø/Glimt som betaling for Kasper Junker. 

Serie A

35. runde
I morgen 16:00

ROM

vs

CRO

Kasper Junkers dage i Bodø/Glimt synes talte efter en sæson, hvor han brændte den norske Eliteserien af og blev topscorer, samtidigt med at klubben vandt det norske mesterskab. 

Det har angiveligt fået klubber fra rundt omkring i Europa til at kigge nærmere på den 26-årige angriber, hvilket skulle have udmøntet sig i et konkret bud fra Serie A-klubben Crotone. Det skriver norske VG. 

Ifølge avisen lyder buddet på 15 millioner norske kroner - svarende til knap 11 millioner danske. 

Til VG siger Christian Bysted, der er agent for Kasper Junker. 

- Vi er opmærksomme på, at der er kommet et bud. Jeg synes, det er en fair pris i det her marked. Nu er det op til klubben. 

Det norske medie har også spurgt Frode Thomassen, der er daglig leder i Bodø/Glimt. Han vil ikke bekræfte buddet fra Crotone, men siger, at 15 millioner norske kroner lyder fair for topscoreren i Eliteserien. 

 

Læs også

Union Berlin udelukker Kasper Junker-skifte

Russisk klub jagter ombejlede Kasper Junker

Avis: Junker spøger i tysk danskerklub

Ombejlet Junker: Jeg kan vælge og vrage

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0