8/12 2022

Medie: Ronaldo truede med at forlade VM efter bænkplads

Cristiano Ronaldo havde angiveligt et stort skænderi med landstræneren, da han fandt ud af, at han startede på bænken, og Ronaldo truede med at forlade VM. 

Cristiano Ronaldo havde angiveligt et stort skænderi med landstræneren, da han fandt ud af, at han startede på bænken, og Ronaldo truede med at forlade VM. 

Cristiano Ronaldo bliver ved med at trække overskrifter. 

Den portugisiske stjerne blev noget overraskende bænket i 1/8-finalen mod Schweiz, og den besked tog han ikke godt. 

Den portugisiske avis Record kan berette om et stort skænderi mellem Cristiano Ronaldo og landstræner Fernando Santos, da Ronaldo fandt ud af, at han var blevet bænket. 

Avisen skriver, at Santos og Ronaldo havde et stor skænderi, og at Cristiano Ronaldo truede med at forlade VM-slutrunden. 

Skænderiet kommer også i kølvandet på, at Cristiano Ronaldo var dybt utilfreds, da han blev skiftet ud i kampen Sydkorea. 

- Du skynder dig fucking meget med at skifte mig ud, skulle Cristiano Ronaldo ifølge Record have råbt til Fernando Santos, da han blev skiftet ud mod sydkoreanerne. 

Fernando Santos var efterfølgende ude at kritisere Ronaldos reaktion, da han på et pressemøde fortalte, at han ikke kunne lide Ronaldos reaktion ved udskiftningen. 

Det portugisiske fodboldforbund har efterfølgende været ude at afkræfte historien om, at Cristiano Ronaldo skulle have truet med at forlade VM. 

Læs også

Medie: Ronaldo-exit booster Uniteds transfermidler

Fåmælt Ten Hag bryder stilheden: Ronaldo er væk

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0