8/12 2022

Medie: Ronaldo-exit booster Uniteds transfermidler

Manchester United har angiveligt 155 millioner kroner mere at gøre brug af i vinterens transfervindue som følge af Cristiano Ronaldos exit. 

Manchester United har angiveligt 155 millioner kroner mere at gøre brug af i vinterens transfervindue som følge af Cristiano Ronaldos exit. 

FA Cup

4. runde
I morgen 20:00

MUN

vs

REA

Transferkræfterne i Manchester United er blevet styrket, efter Cristiano Ronaldo har forladt klubben.

Ifølge lokalmediet Manchester Evening News har klubben helt konkret 18 millioner pund mere til rådighed til vinterhandler som følge af portugiserens exit. I danske kroner/øre svarer det til cirka 155 millioner kroner.

Mediet skriver videre, at en lille del af beløbet udgøres af de midler, som VM genererer til klubben. Her er der tale om de bonusser, der opgøres i antallet af dage, som spillerne er væk fra klubberne for at deltage ved slutrunden.

Spørgsmålet er, hvad Manchester United kommer til at gøre med pengene i vinterens transfervindue, der åbner ved årsskiftet. 

På de seneste er klubben blevet meldt særdeles interesserede i den hollandske landsholdsangriber Cody Gakpo, der har vist sig fornemt frem ved VM-slutrunden.

Onsdag satte Gakpo selv ord på koblingen til United, og her forklarerede han, at endnu ikke har hørt fra de røde djævle. 

Læs også

Fåmælt Ten Hag bryder stilheden: Ronaldo er væk

Ronaldo blev smidt på bænken: Tror du han er glad?

Ronaldo afkræfter rygter om aftale med Al-Nassr

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0