16/5 2022

Medie: Real og Mbappé er nået til enighed

Kylian Mbappé skulle angiveligt have forhandlet en kontrakt på plads med Real Madrid, og dermed er alt nu faldet på plads, melder Marca.

Kylian Mbappé skulle angiveligt have forhandlet en kontrakt på plads med Real Madrid, og dermed er alt nu faldet på plads, melder Marca.

Super Cup

finale
søn 31. jul 19:00

NAN

vs

PSG

Real Madrid og Kylian Mbappé er blevet enige om en kontrakt, som sender franskmanden til den spanske hovedstad.

Det kan Marca nu erfare, da de skriver, at Mbappé skrev under på sin nye kontrakt allerede i sidste uge, hvor alt efter sigende faldt på plads mellem de to parter.

Ifølge Marca skulle Mbappé have sat sin signatur på på kontrakten enten i mandags eller tirsdags, og hovedpersonen meldte selv ud søndag aften, at der snart ville falde noget på plads med fremtiden.

- Man skal respektere alle parter. Vi får det snart at vide. Det er næsten faldet på plads, da mit valg er stort set truffet, udtaler Kylian Mbappé til L'Equipe i forbindelse med showet, hvor han blev kåret som sæsonens spiller i Ligue 1.

Gennem de sidste mange måneder har det været meldt ud, at Mbappé ikke ville sige noget om sin fremtid, før han havde spillet sæsonen færdig i respekt for PSG.

De franske mestre har blot en enkelt kamp tilbage af sæsonen den 21. maj mod Metz, og så må tiden vise, hvad der kommer til at ske i de efterfølgende dage.

Læs også

Tredje år i træk: Mbappé er Ligue 1's bedste

Messi og Mbappé-tryllerier bag PSG-storsejr

Mbappes mor afviser forlængelse: Ingen aftale

Overblik: Disse stjerner har kontraktudløb

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0