9/6 2022

Medie: Mike Ashley stadig i spil til Derby-køb

Den tidligere Newcastle-ejer Mike Ashley er angiveligt stadig i spil til at købe kriseramte Derby, der har været under administration siden september.

Den tidligere Newcastle-ejer Mike Ashley er angiveligt stadig i spil til at købe kriseramte Derby, der har været under administration siden september.

League One

21. runde
lør 10. dec 15:00

BUR

vs

DER

Derby er hårdt ramt på økonomien og derfor på jagt efter en ny ejer.

Klubben har været under administration siden september 2021, og siden da har rygterne floreret omkring, hvem der skal overtage ejersædet i klubben.

Den nu tidligere Newcastle-ejer Mike Ashley blev allerede kædet sammen med et køb af Derby i efteråret 2021, men nu spørger han igen i kulissen. 

Ifølge Sky Sports og avisen DerbyshireLive har 57-årige Ashley gjort det klart over for Derbys repræsentanter, at han fortsat er meget interesseret i at købe klubben. 

Derfor skulle han angiveligt have bedt om et møde indenfor den nærmeste fremtid, hvor en potentiel handel altså skal drøftes.

Både Sky Sports DerbyshireLive beretter, at den amerikanske rigmand Chris Kirchner har været favorit til at overtage Derby, men Kirchners bud er eftersigende i fare for at falde igennem, efter Derbys repræsentanter har åbnet op for andre potentielle købere.

Læs også

Ashley lægger sag an mod ny Newcastle-ejer

Derby fastslår: Har ikke hørt fra Mike Ashley

Medie: Ashley vil redde konkurstruede Derby

Ashley: Nåede ikke potentialet med Newcastle

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0