30/12 2020

Medie: Messi og Suarez kan genforenes i MLS

Ifølge Catalunya Radio kan Lionel Messi og Luis Suarez komme til at spille på hold sammen igen i år 2022 i amerikanske Inter Miami.

Ifølge Catalunya Radio kan Lionel Messi og Luis Suarez komme til at spille på hold sammen igen i år 2022 i amerikanske Inter Miami.

Major League Soccer samlet tabel

1. runde
I morgen 17:00

IMI

vs

AUN

Lionel Messi udtalte for nogle dage siden i et interview med La Sexta, at han godt kan se sig selv spille i USA, inden støvlerne lægges på hylden.

Det har straks fået rygterne i gang om, hvor Messi havner, hvis han en dag skifter til MLS, og særligt to klubber nævnes flittigt.

Den ene er New York City FC, da klubben har samme ejer som Manchester City, og han dermed kan få en glidende overgang fra den engelske storklub til MLS-klubben, såfremt han genforenes med Pep Guardiola i Manchester.

Lige nu virker det dog mest sandsynligt, at det bliver David Beckhams nystartede klub Inter Miami FC, som løber med den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder.

Inter Miami er tidligere sat i forbindelse med Messis tidligere holdkammerat og gode ven Luis Suarez, og nu melder Catalunya Radio, at Suarez og Messi kan blive genforenet i klubben i 2022.

Luis Suarez har, lige som Messi, tidligere talt i positive vendinger om at spille i Major League Soccer, før karrieren slutter.

Lionel Messis kontrakt med Barcelona udløber til sommer, mens Luis Suarez’ kontrakt med Atletico Madrid udløber i 2022.

 

Læs også

Laporta: Messi kan overtales

Messi vil afklare uvis fremtid efter sæsonen

Messi: Har altid drømt om at spille i USA

Luis Suarez: MLS er en smuk mulighed

16 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0